Logo Eightcatering

BUFFET MENU

Alle menu’s worden voorzien van vijf (5) basisgerechten :
Pandan Rijst
geurige witte rijst, Serundeng gekruide geraspte kokos met pinda’s, Krupuk Udang garnalenchips, Sambal Bajak zoete pittige sambal, Acar Mentah zoetzure komkommer en wortels

Bij een lamsvlees en garnalen gerecht berekenen wij €  2,25 per persoon per gerecht extra

VLEESGERECHTEN

Rendang
Rundvlees in pittige kokosmelk op Sumatraanse wijze

Semur Daging
Rundvlees gekookt in zoete sojasaus

Daging Bumbu Bali
Rundvlees in pittige Balinese saus

Sambal Goreng Daging
Rundvlees in sambalsaus

Krengsengan
Lamsvlees gekookt in garnalenpasta uit Oost Java en geurige kardemom

Gule Kambing
Lamsvlees in milde currysaus

Sop Kambing Betawi
Lamsvlees gekookt in verse melk en kruiden, geserveerd met verse stukjes tomaten en afgemaakt met een klontje ghee voor een nootachtige aroma

Saté Kambing
Lams saté geserveerd met zoete sojasaus, verse peper, tomaten en uien

 

KIPGERECHTEN

Ayam Paniki
Kip drumstick gekookt in kokossaus, gegrild en besprenkeld met limoensap

Opor Ayam
Kipfilet gekookt in kokosmelk met koriander

Ayam Kecap
Kipfilet gekookt in zoete sojasaus en verse tomaten

Sambal Goreng Ati Ampela
Stukjes gesneden kippenlever en kippenmaag in sambalsaus

Saté Ayam
Gegrilde kipsaté met pindasaus

 

VISGERECHTEN

Sambal Goreng Udang
Garnalen gekookt in kokos sambalsaus

Ikan Acar Kuning
Vis gekruid met acarsaus, komkommer en kemirienoten

Pepes Ikan
Vis in pittige sambalsaus

 

GROENTEGERECHTEN

Tahu Telor
Tofoe omelet geserveerd met taugé en speciaal gekruide pindasaus

Tumis Tauge & Tahu
Roerbak tofoe en taugé in verse kruiden

Tumis Tahu Cabe Ijo
Roerbak tofoe met groene peper

Sambal Goreng Buncis
Sperziebonen gekookt in kokosmelk met sambalsaus

Tumis Buncis Manis
Roerbak sperziebonen in kruiden en zoete sojasaus

Gado Gado
Gekookte groenten in pindasaus met stukjes tofoe, tempé en gekookte eieren

Karedok
Frisse rauwe groenten in pindasaus

Acar Matang
In kruiden gekookte stukjes komkommers en wortels

Sayur Lodeh
Gekookte groenten in melindjo geurige kokossaus

Sayur Godog
Gekookte groenten in kokossaus

Gulai Kool Kacang Panjang
Kool en kousenband gekookt in kokossaus

Sambal Goreng Telor
Gekookte eieren in sambalsaus

Kering Tempé
Gebakken stukjes tempé gekruid met zoete sambalsaus

Orak Arik
Roerbak van groenten en eieren in verse kruiden

 

NOEDELGERECHTEN

Bami Goreng
Roerbak bami met groenten en eieren

Bami Goreng Kip
Roerbak bami met groenten, kip en eieren

Mihoen Goreng
Roerbak rijstnoedel met groenten en eieren

Mihoen Goreng Kip
Roerbak rijstnoedel met groenten, kip en eieren

 

DESSERTS

Kue Putu Ayu
Gestoomde cake met geraspte kokos, pandan en vanille

Rujak Buah
Stukjes gesneden verse fruit in gekruide goela djawa saus (saus van palmsuiker)

Pudding Mangga
Mango pudding met vers zelfgemaakte vlasaus

Spekkoek
Indische cake

Klepon
Pandan balletjes van kleefrijstmeel gevuld met palmsuiker en bedekt met geraspte kokos

Cendol Drank
Groene sliertjes gemaakt van tapiocameel in pandan smaak met kokosmelk en goela djawa siroop (palmsuiker-siroop)

 

Onze prijzen zijn inclusief BTW